X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

$ US Dollar Euro Türk Lirası
X

Lütfen Para Birimi Seçiniz

$ US Dollar Euro Türk Lirası
USD

Kişisel Veriler ve Genel Gizlilik Sözleşmesi

AnasayfaKişisel Veriler ve Genel Gizlilik Sözleşmesi

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Alanadiniz.Com olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ve ilgili mevzuat uyarınca ticari faaliyetlerimiz kapsamında işlediğimiz kişisel verilere dair müşterilerimizi bilgilendirmek amacıyla işbu aydınlatma metni hazırlanmıştır.

1.VERİ SORUMLUSUNUN KİMLİĞİ
Veri Sorumlusu: Btek Elektronik A.Ş. Beşevler Mh. Aktaş Sk. No:3/14 Nilüfer Bursa

2.KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI

  • Online satış faaliyetinin gerçekleştirilmesi
  • Satış sonrası destek hizmetlerinin sağlanması ve yürütülmesi
  • Faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi
  • Finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi
  • Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi
  • Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi
  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi ve denetimi
  • İş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Satış süreçlerinin yürütülmesi
  • Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Stratejik planlama faaliyetlerinin yürütülmesi
  • Yatırım süreçlerinin yürütülmesi
  • Yönetim faaliyetlerinin yürütülmesi

3.KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI
Yukarıda belirtilen veri işleme amaçları dahilinde kişisel veriler;

  • İlgili mevzuat hükümlerine istinaden denetim şirketlerine, mali müşavirlere,
  • Hukuk bürolarına,
  • Online satış hizmetinin sunulması için anlaşmalı üçüncü taraf şirketlere,
  • Banka ve finans kuruluşlarına,
  • İlgili kamu kurum ve kuruluşlarının talepleri doğrultusunda ve talep amaçlarıyla sınırlı olarak hukuken yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılabilmektedir.

4.KİŞİSEL VERİLERİN TOPLAMANMA YÖNTEMİ ve HUKUKİ SEBEBİ
Kişisel verileriniz, internet sitesi, muhtelif sözleşmeler, her türlü bilgi formları aracılığı ile açık rızanız ya da Kanun’da öngörülen diğer veri işleme şartları kapsamında toplanmaktadır.

Bu bilgiler, ticari faaliyetlerimizin yasalar çerçevesinde sunulabilmesi ve bu kapsamda Alanadiniz.Com’ un ticari hayatını sürdürebilmesi ve yasalardan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru bir şekilde yerine getirebilmesi amaçlarıyla edinilir.

5.İLGİLİ KİŞİLERİN KANUN’UN 11. MADDESİNDE BELİRTİLEN HAKLARI
Kanun’un 11. maddesi gereğince her ilgili kişi; Alanadiniz.Com’ un yukarıda belirtilen adresine noter aracılığıyla göndereceği ihtarname ile veya kimlik ibraz ederek şahsen başvuru yöntemiyle başvuruda bulunarak;

a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
e) Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme,

Yukarıda belirtilen hakların kullanılacağı iletişim başvuru kanallarımız ve yöntem, internet sitemizde veri sorumlusuna başvuru formunda ayrıntılarıyla düzenlenmiştir. Tarafımıza iletilen başvurular, talebin niteliğine göre talebin Şirketimize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 (otuz) gün içerisinde yanıtlandırılmaktadır. Değerlendirme ve karar verme işleminin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi durumunda Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret esas alınacaktır.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AÇIK RIZA METNİ

Alanadiniz.Com olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”)kapsamında “veri sorumlusu” sıfatına sahiptir. İşbu Açık Rıza Metni ile Kanun’da yer alan kişisel veri işleme şartlarının karşılanamadığı aşağıdaki durumlar için Alanadiniz.Com müşterilerin açık rızalarının temini amaçlanmaktadır.

Açık rıza gerektirmeyen durumlarda ise Aydınlatma Metni kapsamında veri işleme faaliyetleri sürdürülmekte olup açık rıza gerektiren durumlarda da Aydınlatma Metni’nde belirtilen temel ilkelere uygun veri işlenmektedir.

Buna göre kişisel veriler, Alanadiniz.Com tarafından,

  • Ürün, hizmet, mağaza ve kampanyalarla ilgili olarak satış, pazarlama ve tanıtım amaçlı tarafıma iletişim mesajları ve e-posta gönderilmesi,
  • Ürün ve hizmetlere ilişkin görüş ve şikayetlerimin tespit edilmesi,
  • Daha verimli ve iyi hizmet alabilmek adına beğenilerime, hobilerime, kişisel zevklerime, ziyaret ettiğim sayfalara, siparişlerime ve şikayetlerime ilişkin profilleme yapılmasına ve raporlamaların oluşturulması,
  • Pazarlama faaliyetlerinde bulunulması,
  • Üyelik işlemlerimin tesis edilmesi,
  • Üyelik ve tanıtım/reklam amaçlı basılı materyallerin iletilmesi,

amaçlarıyla işlenebilecek ve bu amaçlara yönelik olarak Aydınlatma Metni’nde belirtilen taraflarla paylaşılabilecektir.

GİZLİLİK POLİTİKASI

Alanadiniz.com sitesinde işlem yapmadan önce lütfen bu Gizlilik Politikasını okuyunuz, Gizlilik Politikası’nı kabul etmiyorsanız, lütfen Alanadiniz.com sitesi üzerinde işlem yapmayınız. Bu Gizlilik Politikası Alanadiniz.com için geçerlidir ve Alanadiniz.com üzerinde bahsi geçen diğer siteler için bağlayıcı niteliği bulunmamaktadır. Bu Gizlilik Politikası ile Alanadiniz.com un şartlarını kabul etmiş olmaktasınız.

Kişisel Bilgi
Ürünlerimizi sizlere tanıtmak, yeni ürünlerimiz, hizmetlerimiz yada promosyonlarımızdan sizleri haberdar etmek, yeni ürün satışı yapmak veya ürün satışı sonrası destek vermek için Alanadiniz.com sitesinde; isminiz, adresiniz, e-posta adresiniz ve telefon numaranız gibi size özel, kişisel bilgilerinizi istememiz gerekebilir. Mevcut bilgileriniz yeterli olmadığı durumda ek bilgiler sizden e-posta, telefon veya faks gibi iletişim araçları ile istenebilir. Tüm bu kapsam içerisinde toplanan bilgi Alanadiniz.com sitesinde kişisel bilgi olarak nitelendirilmektedir.

Otomatik Olarak Toplanan Kişisel Olmayan Bilgi
Alanadiniz.com siteyi ziyaretiniz sırasında, İnternet protokol adresiniz, bilgisayarınızın işletim sistemi, tarayıcı tipiniz, trafik biçimleri yada herhangi ilgili Web sitelerinin adresi gibi belirli teknik bilgiyi toplamamıza imkan veren teknolojileri kullanabilir. Ziyaretçilerimiz hakkında daha detaylı bilgi elde etmek için sitemiz tarafından bilgisayarınıza cookie -çerez- olarak nitelendirilen bilgi dosyaları gönderilebilir. Bu dosyalar tamamen kullandığınız sistem ile ilgili teknik bilgi içeren ve dünyada yaygın olarak kullanılan dosyalardır.

Bilginin Paylaşımı
Alanadiniz.com kişisel bilgi içermeyen datayı (Kullanılan işletim sistemi, ziyaretçilerin cinsiyeti vb.) 3. şahıslar ile bilgi vermek amacıyla paylaşabilir. Yasal olarak tarafımızdan istenmedikçe kişisel olarak nitelendirilen özel bilgiler 3. şahıslar ile paylaşılmamaktadır. Alanadiniz.com Btek Elektronik Yazılım Bilişim Tekn. Tic. A.Ş. markasıdır, ve kişisel bilgiler; bilgi veya promosyon amaçlı şirket bünyesindeki diğer siteler ile paylaşılabilir.
Alınan hizmete bağlı olarak (SSL, domain, lisans vb.) Alanadiniz.com kullanıcı bilgilerini tescil veya hizmetten yararlandırma işleminde kullanmak için 3. taraflar ile paylaşabilir. Burada paylaşımın amacı işlemin gerçekleşmesi için gerekli olan zorunlu bilgilerin ilgili taraf (kurum/firma) ile paylaşılmasıdır. Alan adı tescilinde ICANN kurallarına bağlı olarak Alanadiniz.com whois bilgilerini ICANN ın zorunlu koştuğu ve belirleyeceği kurum veya firmalara iletebilir. Domain tescilinde; zorunlu olarak Domain Operatörüne aktarılan hesap ve whois bilgilerini Domain Operatörü kendi işleyişleri için kayıt edebilir ve işleyebilirler.

Güvenlik
Alanadiniz.com verinin mutlak güvenliği için gerekli teknolojik tedbirleri almaktadır. Ancak hiçbir teknolojik sistem %100 güvenli değildir. Alanadiniz.com un hatalı kullanım yada kişisel bilgilerinize yetkisiz erişim gibi riskleri önlemek yada minimum seviyeye indirmek için gerekli tedbirleri almaya ve bu yönde bilgilendirici yayın yapmaya çalıştığını bilmenizi isteriz. Özellikle online işlem sırasında kullanılan kredi kartı bilgilerinin 128 bit şifreleme teknolojisi ile tarafınızdan alınıp bankaya iletilmektedir.

Toplanan Verilerin Doğruluğu
Alanadiniz.com ziyaretçisi tarafından girilmiş olan eksik yada yanlış bilgiyi, ziyaretçisinden gelecek yeni bilgi veya çapraz sorgulama yöntemi ile elde edeceği doğru bilgi ile değiştirebilir yada silebilir.

Değişiklikler
Alanadiniz.com olarak dilediğimiz zaman ve bildirimde bulunmadan bu Gizlilik Politikası’nı, Siteyi yada bu sayfalara erişimi değiştirebilir yada kaldırabiliriz.

 


Powered by WISECP
G-L3X896YZG7 Top